top of page

Custom publishing - само за България*

ето някои специални издания, които могат да бъдат изцяло брандирани от Вашата марка:
ММА Бойните спортове в България

Днес повечето мъже искат да имат атлетично тяло. А някои от тях искат не просто атлетично тяло, а тяло, на което се очертава всеки един мускул, като на манекен по анатомия. Е, такава форма се придобива след усилени тренировки, съчетани с правилно, балансирано и здравословно хранене.

 

Затова тук идва на помощ това издание, което има за цел да предостави подходящите програма, хранене и съвети от специалисти в областта, с които стъпка по стъпка да се постигне перфектната физическа форма. И не само това. В изданието сме поместили и личните програми и съвети на най-големите имена в българските бойни спортове.

 

Всъщност, без да има претенция за изчерпателен каталог на ММА бойците у нас, това специално издание не само представя изявените представители на бойните спортове, но и служи за наръчник по влизане във форма и поддържане на перфектното тяло, с което всеки запален фен на ММА би се гордял.

Фитнес за бъдещи майки

Бъдещата майка се нуждае от цял нов подход за предстоящата промяна на живота й. Решения и инвестиции за раждането, дома, малкото човече и всичките му потребности от здравословна и сигурна среда. Но това, което е най-важно, е тя да се чувства силна и здрава, за да се справи лесно и да не загуби духа си.

 

Точно затова, целта на това издание е да помогне на бременните жени, предлагайки богато илюстрирана програма и практични съвети за балансирано хранене и ежедневни упражнения. 

 

Съдържание:

Насоки и правила при изпълняването на упражнения

 • Безопасно загряване и разпускане

 • Наръчник за интензивност на кардио упражненията

 • Съвети за здравословно хранене

 • Вашите уникални упражнения

 • План за упражненията за всяка седмица от първия до третия триместер

 • Упражнения за след раждане

 • Индивидуални планове и програми
 
Влез във форма за твоята рокля

Уникално издание, посветено на всички дами, които имат отношение към външния си вид и по-специално в ситуации на избор на рокля за специално събитие.

Настоящият наръчник помага със съвети при избор на тоалет спрямо индивидуалната фигура, правилно снемане на мерки (което е много важно при поръчка от разстояние), идеи за подчертаване на фигурата и др. Освен това, специалният ден, изисква и специална и последователна подготовка. Точно както един личен треньор се грижи за правилното изпълнение на заложената програма, за да се постигнат ефикасни резултати, изданието предлага и практично организиран план за перфектна подготовка преди специалното събитие за дамата и нейната рокля. 

 

Съдържание:

 • Твоята рокля намери перфектната рокля за своята фигура; избор на цветове и десени

       спрямо тена, косата и индивидуалната фигура 

 • Твоето самочувствие визуализирай целите си; коригирай стойката си; менажирай стреса

 • Влез във форма тест; правилните упражнения за твоето тяло; защо са важни кардио упражненията и гиричките

 • Здравословно слаба коя е най-добрата диета за теб; основни правила; практични съвети за бързо отслабване; 2-седмичен план

 • Разкраси се добий блестящ тен; съвети за здрава коса; тяло на перфектна дама

 • Упражнения загряване; тренировка; твоят 6-седмичен план

*Ако имате интерес към брандиране на някое от изданията, моля пишете ни на magbooks@interminds.bg

NO SPAM! Ако искате да получавате информация от нас за предстоящи издания, можете да се абонирате тук:

bottom of page