top of page

Magbook = magazine+book

ето някои от нашите специални издания:
Cover.jpg
СЪНЯТ корица.jpg
world cup korica.jpg
                                    Хоби, спорт, любима тема...

Специалните издания са богато илюстрирани и лъскави като списания, а същевременно приличат на книга по задълбочеността на съдържанието. Можете да ги намерите както в книжарниците, така и в киоски за преса, в бензиностанции, магазини и заведения. Те нямат периодика и давност, могат да са юбилейни, справочни или сборни. Съдържанието им е профилирано, за да отговори на интересите на точно определена таргет група.

Специалните издания са изключително благодатни за брандиране особено когато съдържанието им е свързано с дейността или продуктите на спонсора. За запитвания: magbooks@interminds.bg

 

Моята Красива градина

Специално издание за любители на всякакви градини - зеленчукови, овощни или цветни, това списание излиза два пъти годишно - пролет и есен.

В 160 стр. всяко издание съдържа практични съвети, справочна информация, обширни статии, посветени на конкретни растения и начина за тяхното отглеждане, а така също и каталог на градински инструменти, техника и обзавеждане.

Моята Красива градина се издава по поръчка на HomeMax.

 

Към списанието под същото име организираме и 
ежегоден конкурс за най-красива градина:

www.krasivagradina.com

 

Серия специални издания: ФОТОГРАФИЯ

Тези издания са посветени всяко на конкретна тема като представят богато съдържание на образи, практически съвети, уроци (+видео материали на приложените дискови носители) и др. Поради своята изчерпателност и значителен обем (над 220 стр.), те имат заслужено място не просто на щанда за периодични издания, но и в книжарниците, както и в библиотеките на запалените фотографи.

Актуални спрециални издания на фотографска тематика можете да намерите тук:

www.fotomania.bg

Серия специални издания:
УЕБДИЗАЙН

Тези издания са посветени всяко на конкретна тема като представят богато съдържание на статии, практически съвети, вдъхновяващи примери за уебдизайн и разработки и др. 

Специалните издания излизат като продължение на сп. .net

Серия специални издания:
ОНЛАЙН БИЗНЕС

Започнали като приложения на сп. .net, а впоследствие като издания, подкрепящи дейността на БАЕТ и организираните от нас семинари OnlineBIZ, тези издания предоставят специализирана информация за онлайн маркетинг и електронна търговия.

NO SPAM! Ако искате да получавате информация от нас за предстоящи издания, можете да се абонирате тук:

bottom of page