top of page

Magbook = magazine+book

ето някои от нашите специални издания:

*предстои да излезе на пазара през 2015 г.

ГОЛФ Алманах
+каталог на най-добрите игрища на Балканите

Голфът става все по-популярен спорт у нас. С изграждането на нови голф комплекси, проектирани от известни голф играчи като Гари Плейър, Ян Уузман и Пол Мак Гимли, растат и възможностите за развитие на голф туризма в България. За последните години българските голфъри имаха възможността да участват в множество турнири в 6-те голф игрища на територията на страната. Все повече хора се интересуват от голф, защото това е интелигентна игра, съчетаваща се чудесно с почивка в едни от най-красивите природни и курортни дестинации.

Естествено, информация за голфа има много – книги, наръчници, филми и цели сайтове са посветени на „Най-великата игра“, но за съжаление на български език няма почти никакви издания. Затова тук ние се опитваме да обобщим най-важното, което да запали начинаещите и в същото време да е полезно за аматьорите, които искат да подобрят своята игра. 

Материалите и фотографиите в алманаха са лицензни, като авторите им са световноизвестни голфъри. Каталожната част пък е първото представяне на голф възможностите на Балканите - неговата цел е да предостави информация за места за игра и почивка в региона. 

Изданието е предназначено за относително нишова, но добре таргетирана аудитория. Предвид липсата на подобна информация, събрана на едно място, а и липсата на регулярно издание на голф тематика на български език, настоящото издание предполага читателски интерес и успешна реализация.

Представяне и условия за реклама в изданието можете да свалите оттук

Серия специални издания: ФОТОГРАФИЯ

Тези издания са посветени всяко на конкретна тема като представят богато съдържание на образи, практически съвети, уроци (+видео материали на приложените дискови носители) и др. Поради своята изчерпателност и значителен обем (над 220 стр.), те имат заслужено място не просто на щанда за периодични издания, но и в книжарниците, както и в библиотеките на запалените фотографи.

Понастоящем тиражът им е напълно изчерпан.

Серия специални издания:
УЕБДИЗАЙН

Тези издания са посветени всяко на конкретна тема като представят богато съдържание на статии, практически съвети, вдъхновяващи примери за уебдизайн и разработки и др. 

Специалните издания излизат като продължение на сп. .net

Серия специални издания:
ОНЛАЙН БИЗНЕС

Започнали като приложения на сп. .net, а впоследствие като издания, подкрепящи дейността на БАЕТ и организираните от нас семинари OnlineBIZ, тези издания предоставят специализирана информация за онлайн маркетинг и електронна търговия.

NO SPAM! Ако искате да получавате информация от нас за предстоящи издания, можете да се абонирате тук:

bottom of page